JOBBA HOS OSS

Recoordinate letar ständigt efter nya talanger. Om du tycker dig ha rätt erfarenhet och kunskap för att vara en del av vårt team, skicka ditt CV och personliga brev till gameon@recoordinate.com

Endast så bra som våra medarbetare

Vi är generellt sätt alltid ödmjuka men när det handlar om våra medarbetare blir det genast svårt att vara blygsam. Våra team flyttar gränser och gör det svåra lätt. Vi hittar nålen i höstacken, drömmer stort och gör fantastiska kundupplevelser.

Arbete och nöje

Vi brinner för vårt arbete men även för annat. Vi bryr oss om vilda djur, gillar att åka skidor, spela boule och musik. Vi är dansare, cyklister, surfare, konstvetare, gamers och fashionistas och vi vet hur man maler och brygger det bästa kaffet.

Vår övertygelse

Vi tävlar annorlunda och vår kunderfarenhet är en konkurrensfördel. Kunddata berättar vad vi ska göra, det är där vi börjar. Våra fantastiska medarbetare är det som slutligen gör oss unika, som gör det svåra enkelt.

Våra värderingar

Våra värderingar bygger vår kultur och driver oss varje dag. Vi är stolta över vår vi-kan-mentalitet och positiva inställning. Vi har höga förväntningar på oss själva och anser att team-leverans trumfar de individuella alla dagar i veckan.

 

Designer

Du kan design, form, copy och du vet hur man implementerar och skapar koncept som konverterar i digitala kanaler.

 

SÖK HÄR!

Agil coach

Du är certifierad inom agil metodik och har erfarenhet av att implementera scrum eller kanban i förändringsprojekt. Idag är du produktägare eller scrum master som vill ta steget in i konsultvärlden- och leda digitala transformationer.

 

SÖK HÄR!

Kundanalytiker/Data scientist

Du älskar data och allt som hör till. Du brinner för att hitta skarpa insikter som genererar marknadsaktiviteter med fantastisk ROI.

 

SÖK HÄR!

Senior marknadskonsult

Du har erfarenhet av digitala transformations-projekt och utveckling av kundresor och vill nå ännu längre.

 

SÖK HÄR!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, vilket du accepterar genom att fortsätta använda webbplatsen