What'se nya

Recoordinate startar en content-byrå

Nyheter Publicerad   16 juni 2017

Konsultbolaget Recoordinate startar datadriven content-byrå, Figure8ight.

Figure8ight är en content-byrå för kunddrivna varumärken. Bolaget står på Recoordinates axlar men drivs som ett separat varumärke.

Figure8ight består av ett ungt och kreativt team vars ambition är att skapa relevant kundanpassat content där data och analys ligger till grund för allt innehåll.

Byrån drivs av Henrik Berglind som via sina tidigare roller på både nordisk och global nivå, besitter lång erfarenhet inom CRM och byråvärlden. Figure8ight har redan sina tre första kunder och är nu redo att bryta ut och ytterligare förfina sitt erbjudande.

Det är ingen tvekan om att data idag är avgörande för att förstå dina kunder, deras köpresa och hur de interagerar med ditt varumärke.

– Vi tillsammans med våra kunder experimenterar och skapar content som fungerar, säger Henrik Berglind.

Recoordinate har sedan länge hjälpt ledande marknadsförare att ta steget till en digital och datadriven kommunikation, på kundens villkor. Att ta steget in i byråvärlden och skapa kreativt innehåll, inklusive design och copy var en utveckling som också drevs och efterfrågades av våra kunder säger Axel Rinaldo VD på Recoordinate i en kommentar.

Läs mer om byrån i Resumés artikel eller på byråns webbsida www.figureeight.se

Fyll i för uppdateringar:

tidigare inlägg:

4 simple hacks to boost sales with marketing automation

Mot kundupplevelser i världsklass

B2E is not just a trend anymore

THESE ARE THE TOP 3 CMO CHALLENGES TO BECOME A CUSTOMER CENTRIC ORGANIZATION

Robots not included: 3 simple ways to make your marketing automation technology (stay) relevant in the advanced digital age

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, vilket du accepterar genom att fortsätta använda webbplatsen