What'se nya

Recoordinate startar nästa generations kundservice-bolag, Leading Talks

Nyheter Publicerad   5 september 2017

Vi på Recoordinate startar tillsammans med telemarketingbolaget Nobl Consulting nästa generations kundserviceföretag som baseras på AI, teknik för inbound-marketing, integration av sociala medier och professionell flerspråkig service- och försäljningsdialog.

– Vi har länge jobbat med att utveckla våra uppdragsgivares kundservice-organisationer, med bl.a. teknik för inbound-marketing, AI och organisations-utveckling, och detta kommer vi fortsätta att göra. Men förändring av en befintlig kundservice-organisation tar tid, och flera av våra uppdragsgivare har behov av att komma igång med att nyttja nya tekniker och att snabbt få effekten av en modern kundservice-organisation. Här ser vi ett stort hål på marknaden av aktörer som på ett snabbt och enkelt sätt kan erbjuda en intelligent och data-driven kundservice. Det hålet fyller vi nu upp tillsammans med Nobl Consulting genom att tillsammans starta Leading Talks, säger Axel Rinaldo, VD Recoordinate.

– Kundservice och inbound i alla dess former är det som kommer att växa i framtiden. Vi har som Sveriges ledande försäljningsbolag sedan länge tittat på möjligheterna att även nyttja vår flerspråkiga professionella försäljnings-kompetens i inkommande scenarion. Kombinationen med AI, integration av sociala kanaler och en professionell service- och försäljningsdialog är oslagbar! Vi ser ett stort gap på marknaden bland befintliga kundservice-aktörer där merparten fokuserar på low-cost; trevliga men korta samtal. Här tänker vi tvärtom! Det är när kunderna är inkommande som vi verkligen har möjlighet att skapa affärer om vi hanterar kunden på ett intelligent sätt. Det är först då kundservice levererar riktigt bra kundupplevelser samt först då kundservice blir ett profit-center och inte ett cost-center, säger Emil Azar, VD Nobl Consulting.

Leading Talks har utvecklat egen teknik för att snabbt och enkelt kunna koppla in sig mot en befintlig kundservice och har en unik performance-driven affärsmodell med låg risk för uppdragsgivaren.

– Vi har medvetet skapat mycket låga trösklar både tekniskt och affärsmässigt för att våra uppdragsgivare snabbt ska kunna komma igång och nyttja Leading Talks tjänster. Vi lever som vi lär, fortsätter Emil Azar.

För att få veta mer om Leading Talks erbjudande gå in på www.leadingtalks.com, kontakta försäljningschef Emil Azar på emil.azar@leadingtalks.com alternativt ring på +46 (0)76-428 46 63.

Fyll i för uppdateringar:

tidigare inlägg:

4 simple hacks to boost sales with marketing automation

Mot kundupplevelser i världsklass

B2E is not just a trend anymore

THESE ARE THE TOP 3 CMO CHALLENGES TO BECOME A CUSTOMER CENTRIC ORGANIZATION

Robots not included: 3 simple ways to make your marketing automation technology (stay) relevant in the advanced digital age

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, vilket du accepterar genom att fortsätta använda webbplatsen